1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. Delimahmutluda sulama sorunu çözülüyor
Delimahmutluda sulama sorunu çözülüyor

Delimahmutluda sulama sorunu çözülüyor

Halkapınar'da sorunlar bir bir çözülüyor verilen sözler yerine getiriliyor.

A+A-

Sulama sorunu yaşanmakta olan Delimahmutlu'da, hayata geçirilen yatırım için 1.500 metre sulama borusu Delimahmutlu Mahallemize İndirildi. Bu çalışmaları yerinde takip eden Başkan Bakkal, yapılan hizmetleri inceledi.

Halkapınar İlçesinin Deli Mahmutlu Mahallesindeki sulama sorunu artık bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızı artık olumsuz yönde etkilenmeyecek. yapılan yerinde çalışmayla sulama sorununu uzun vadede çözmüş olacağız dedi.

Başkan Bakkal, Delimahmutlu Mahallesine getirilen 1.500 metre sulama borusu Delimahmutlu Mahallemize İndirildi. Sulama hattı kısa sürede döşenerek, Delimahmutlunun sulama ihtiyacını karşılayacak olan  bu çalışma ile Mahallemizin sulama ihtiyacı giderilmiş olacak, Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla mahallemizi geleceğe hazırlıyoruz diyen Bakkal,  Delimahmutlu Mahallemizde 10 Yıldır Çözülmeyen Tolderesi Mevkinde bulunan sulama sorununu gideriyoruz dedi.

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Başta Sayın Valimiz Vahdettin Özkan başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Devlet Su İşleri Bölge Müdürümüz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

delimahmutluda-sulama-sorunu-cozuluyor.jpg

delimahmutluda-sulama-sorunu-cozuluyor-001.jpg

delimahmutluda-sulama-sorunu-cozuluyor-002.jpg

delimahmutluda-sulama-sorunu-cozuluyor-003.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.