1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Demirbaş üyelerini ziyaret ederek sorunlarına ortak oluyor
Demirbaş üyelerini ziyaret ederek sorunlarına ortak oluyor

Demirbaş üyelerini ziyaret ederek sorunlarına ortak oluyor

EREĞLİ MADENİ EŞYA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI ARİF DEMİRBAŞ VE EKİBİ ÜYELERİNİ İŞ YERLERİNDE ZİYARET EDEREK SORUNLARINI YERİNDE DİNLEDİ.

A+A-

EREĞLİ MADENİ EŞYA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI ARİF DEMİRBAŞ VE EKİBİ ÜYELERİNİ İŞ YERLERİNDE ZİYARET EDEREK SORUNLARINI YERİNDE DİNLEDİ.

Ereğli Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Arif Demirbaş ve ekibi, Esnaf ziyaretinde bulundu. Demirbaş, Oda üyelerinin geçmiş bayramlarını da kutlayarak onların içinde bulundukları sorunları bire bir dinleyerek bir süre sohbet etti. Demirbaş ve yönetim kurulu üyeleri sanayi ve ticaret konularında karşılaşılan sorunların konuşulduğu ziyarette, Ereğli’de yapılabilecek özel sektör yatırımları da ele alındı.

Buradan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı olarak yönetimimizle birlikte esnaf arkadaşlarımızın sorunları ve beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulunduk diyen Arif Demirbaş, Sanayi esnafının talebi üzerine, Sanayi sitemize ek olarak veya daha düzenli bir ortam da hizmet vermek adına bina konusunda girişimlerimiz sürüyor, Esnafımıza yakışır daha geniş ortamı olan bir sanayi sitesi ve içerisinde devlet bankalarının bankamatik kurmaları için görüşüleceğini de ifade eden Demirbaş, sanayi sitesinde çalışan genç çırak ve kalfalarımız bulunmaktadır onların spor ile olan ilişkilerinin devam edebilmesi için sanayi de çalışan genç nesil adına, Belediye Başkanımızdan spor kompleksi önerisin de bulunmak istiyoruz siz basın aracılığı ile diyen Demirbaş, Spora yatkın gençlerimizi bizler kahve ve internet alanlarından uzak tutmak adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz dedi.

Özkan Özgüven gibi spor sevgisi oldukça yüksek olan bir Belediye Başkanımızın olması ise bizim gençlerimiz açısında büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Çünkü şimdiye kadar unutulmuş olan bu eksikliği Başkanımız Özkan Özgüven’in sayesinde aşacağımızı ümit ediyor ve şimdiden sanayi gençliğinin bu isteğini yapılmış olarak düşünüyorum diyen Demirbaş, sözlerine bu cümlelerle son verdi.

Esnafın sorununun konuşulduğu ziyaret sonrasında ziyaret anısına hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Arif Demirbaş ve sanayi esnafı, Oda üyesi esnaf bu ziyaret dolayısıyla başkan Demirbaş’a teşekkür etti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.