1. HABERLER

  2. DEVLET HASTANESİNDE DUYGULANDIRAN BULUŞMA

DEVLET HASTANESİNDE DUYGULANDIRAN BULUŞMA

Daha önce Konya da, barsak düğümlenmesi nedeni ile ameliyat olarak kolostomi açılmış (kalın barsağıbarsağı dışarı alınmış) ve 3 ay bu şekilde...

A+A-

Daha önce Konya da, barsak düğümlenmesi nedeni ile ameliyat olarak kolostomi açılmış (kalın barsağıbarsağı dışarı alınmış) ve 3 ay bu şekilde yaşayan hastamız Ömer Gülsoy kolostomi kapatılması (barsağın içeri alınması) için 1 hafta önce Ereğli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinden Op Dr. Hüseyin Dilek Tekyiğit’e başvurdu. Geçtiğimiz aylarda mide ve meme kanseri ameliyatlarını başarıyla yapan Op. Dr. Hüseyin Dilek Tekyiğit zorluk dercesi yüksek olan bu ameliyatıda başarı ile yaptı. Ameliyat sonrası hastamız Ömer Gülsoy, Başhekimimiz Op.Dr.Meriç Çağrı Ağır’ın da iştiraki ile 14 Mart tıp bayramı nedeni ile Op.Dr. Hüseyin Dilek Tekyiğit’İ ziyaret ederek çiçek verdi. Duygu dolu anların yaşandığı ortamda hastamızın babası ”Hocamız bize cennetin yollarını açtı kendisinden Allah Razı olsun” dedi. Zihinsel engelli olan hastanmız Ömer Gülsoyun ise memnuniyeti ve minettarlığı gözlerinden okunmaktaydı. Op.Dr.Meriç Çağrı Ağır ise 14 MART Tıp Bayramı nedeni ile yaptığı açıklamada Hastamızın memnuniyetini bu şekilde dile getirerek doktorumuzu ziyareti hepimizi duygulandırmıştır. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun dedi.

Daha önce hasta memnuiyeti ve şikayetlerini dinleyebilmek için hastane yönetimi olarak geçtiğimiz şubat ayı içinde Ereğli’yi ev ev dolaşarak hastanemiz de yatmış, poliklinikte yada acil serviste muayene olmuş hastalarımızdan rastgele seçerek evlerinde ziyaret ettik. Şu ana kadar yaklaşık 100 ev ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerden hastanemiz ve yönetimimiz adına çok değerli bilgiler edindik. Bu bilgileri hastanemiz hizmetlerini geliştirmek için kullanacağız. Bundan sonra da her ay bu şekilde ziyaretlerimiz devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.