1. HABERLER

  2. Dikkat! Bu yollar trafiğe kapalı

Dikkat! Bu yollar trafiğe kapalı

Karayolları Genel Müdürlüğü, kar ve tipi nedeniyle kapanan yolları açıkladı.Sivas-Malatya , Sivas-Erzincan , Sivas-Tokat ve Sivas-Kayseri karayolları...

A+A-

Karayolları Genel Müdürlüğü, kar ve tipi nedeniyle kapanan yolları açıkladı.

Sivas-Malatya , Sivas-Erzincan , Sivas-Tokat ve Sivas-Kayseri karayolları kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Konya- Afyonkarahisar, Konya- Ankara, Konya-Antalya, Konya- Aksaray, ve Konya-Isparta karayolları kar yağışı ve tipi nedeniyle hala ulaşıma kapalı.

Kayseri -Malatya, Kayseri-Kahramanmaraş ve Kayseri-Sivas karayolları kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı .

TEM Otoyolu Ankara istikameti 5,5 saat sonra ulaşıma açıldı

TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinin Ankara istikameti 5,5 saat sonra ulaşıma açıldı. Yol saat 13.00 sıralarında ulaşıma kapanırken, uzun araç konvoyları oluştu. Kayan araçların kaldırılmasıyla Ankara istikametindeki araç konvoyu yavaş yavaş ilerlemeye başladı. D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişi Ankara istikametinin ise ulaşıma açılması için Karayolları çalışmalarını sürdürüyor.

D-100 KARAYOLU BOLU DAĞI ULAŞIMA AÇILDI

D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişi Ankara istikameti saat 19.00 sıralarında ulaşıma açıldı. Bolu Dağı'nın TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu geçişleri ulaşıma açılırken, trafik akışı güçlükle sağlanıyor. Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kızılay ekipleri, araçlardaki kişilere meyve suyu, bisküvi ve suyun bulunduğu paketleri dağıttı.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı yolları açıkladı.

Konuya ilişkin KGM'den yapılan açıklamada, Karaman-Mut, Pınarbaşı-Malatya, Pınarbaşı-Gürün-Darende, Pınarbaşı-Kaynar-Şarkışla, Tokat-Yıldızeli, Konya-Karaman, Konya-Karapınar-Ereğli, Beyşehir-Seydişehir-Akseki, Cihanbeyli-Kulu, Kütahya-Afyon, İnegöl-Domaniç-Tavşanlı, Konya-Afyon, Ankara-İstanbul (Bolu Dağı Tüneli mevkisi) Şavşat-Ardahan-Çıldır, Bingöl-Karlıova, Bayburt-Aşkale (Kop Dağı), Erzurum-Çat-Karlıova, Tortum-Erzurum, Zara-İmranlı-Refahiye, Çetinkaya-Divriği ve Kangal-Gürün yollarının kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı olduğu belirtildi.

Açıklamada, Sivas-Ulaş-Kangal, Samsun-Kavak (Samsun-Ankara), Şarkışla-Sivas (Kayseri-Sivas), Aksaray-Nevşehir, Pınarbaşı-Kahramanmaraş ve Karaman-Ereğli yollarının da yine aynı nedenle trafiğe kapalı bulunduğu bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.