1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Doğanın hareketli nadir renkleri kelebekler
Doğanın hareketli nadir renkleri kelebekler

Doğanın hareketli nadir renkleri kelebekler

DOĞA FOTOĞRAFÇISI DEDE YUNUS GÜRSOY’UN OBJEKTİFİNDEN

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde doğa fotoğrafçısı Dede Yunus Gürsoy bu sefer de, cep kamerasının tuşuna doğada gördüğü beyaz bir kelebek için kayıt tuşuna bastı.

Ereğli’de doğa fotoğrafçısı Dede Yunus Gürsoy abimiz tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenen doğanın eşsiz renklerini taşıyan ve nazik yapısıyla bildiğimiz o güzel renkli kelebekleri böyle görüntüledi.

İlçemiz Ereğli’de, her zaman ilginç doğa fotoğraflarını görüntülemekle tanıdığımız Dede Yunus Gürsoy, yine ilginç görüntü ve karelerine imza atma geleneğini sürdürüyor. Doğa aşığı ve doğada gördüğü her canlıyı günümüzün gençliğine fotoğraflayarak tanıtmayı kendisine görev sayan doğa fotoğrafçısı Gürsoy’un bu sefer de eşsiz renklerle tanıdığımız doğanın en nazik canlılarından olan ve belli oluşumlar sonucunda kelebek olarak doğada kanat açan doğanın ve özgürlüğün sembolü olan kelebeği, cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Beyaz bir kelebeğin özgürce kanat açtığı o görüntüleri doğa fotoğrafçısı Dede Yunus Gürsoy’un fotoğraf ve videolarını kamera görüntülerini izliyoruz.

Bizlerde emeğe saygımızdan, Güzel insan Dede Yunus Gürsoy abimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnsanlarımızın ve gelecek neslimizin görmesi adına, büyük zaman ayırmak suretiyle, azimli gayretleri ile fotoğraf makinesinin denkloşör’üne basmak için o anı görüntüleyebilmek üzere ayırdığın zaman ve emeğe sonsuz saygılarımızı sunuyorum.

20130501aw000436-04.jpg-134.jpg278710591-5488069391203658-1429753873932618259-n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.