1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Doğu Elagözlü'nün Gönlü De, Desteği De Cumhur İttifakı'ndan Yana...
Doğu Elagözlü'nün Gönlü De, Desteği De Cumhur İttifakı'ndan Yana...

Doğu Elagözlü'nün Gönlü De, Desteği De Cumhur İttifakı'ndan Yana...

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları ile birlikte Doğu Elagözlü Mahallesini ziyaret ettiler.
“HÜSEYİN BAŞKANIMIZA BİR 5 YIL DAHA HEDİYE EDELİM, O DA BİZİM İÇİN GEREKENİ YAPSIN”
Ali Demir: “Hüseyin Başkanımıza bir 5 yıl daha hediye edelim, o da bizim için gerekeni yapsın. Şimdiden hepinize vereceğiniz oylardan dolayı teşekkür ediyorum. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
“MART’TA CUMHURUN ÇATISI ALTINDA TOPLANIP BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ SAYIN HÜSEYİN OPRUKÇU BEY’İ BİR 5 YIL DAHA SEÇECEĞİZ”
Musa Yılmaz: “Değerli mahalle sakinlerimiz bugün Cumhurun gücüyle, birliğin gücüyle huzurlarınızdayız. İnşallah 31 Mart’ta Cumhurun çatısı altında toplanıp Belediye Başkan adayımız Sayın Hüseyin Oprukçu Bey’i bir 5 yıl daha seçeceğiz. 31 Mart’taki zaferimizde buluşmak dileğiyle” şeklinde konuştu.
“ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILDA UYUMU, AHENGİ, YATIRIMLARI EREĞLİ GÖRECEK VE ŞAHLANACAK”
İbrahim Erol: “Allah’ın izniyle biz bu seçimi alacağız, kazanacağız. Hep birlikte başaracağız, bundan hiç şüphemiz yok. Önümüzdeki 5 yılda uyumu, ahengi, yatırımları Ereğli görecek ve şahlanacak. Hüseyin Başkana seni yazdım kalbime diyecek inşallah. 1 Nisanda Allah’ın izniyle meşalelerle Hüseyin Başkanın ve Uğur Başkanın, Başkanlıklarını ilan etmeye hep birlikte hazır mıyız? Biz coşkulu kalabalıktan mesajı çok iyi aldık” şeklinde konuştu.
“SEVDALISI OLDUĞUM EREĞLİ'MİZİN PIRIL PIRIL, HUZUR ŞEHRİ VİLAYET EREĞLİ OLMASINI İSTİYORUM, BUNU DA BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BAŞARDIĞIMIZI HERKES GÖRECEK”
Başkan Oprukçu: “Allah'a şükürler olsun bir Ramazan'da daha sizlerle bir ve beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Dualarda buluşmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Ben riyasız olarak yaşadım, tek muradım Ereğli'mize adam gibi hizmet etmek. Sevdalısı olduğum Ereğli'mizin pırıl pırıl, huzur şehri Vilayet Ereğli olmasını istiyorum. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde başardığımızı herkes görecek. Hak Teala'nın lütfu, siz kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ile hizmet etmeye kararlıyız. Dün geldiğimde bana sahip çıktınız, ben de buna layık olmak için gece gündüz çırpındım. Yine sahip çıkacağınıza eminim. Cumhur'un gücüyle de Ereğli'mize layıkıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Vilayetlik noktasında hangi ölçüyle, hangi terazi ile tartılırsa tartılsın Ereğli'miz her şarta uyuyor Allah'ın izniyle Vilayetliğimizin önünde hiçbir engel yok. Zaten sözünü de aldım, bu yüzden de ağzımdan çıkan sözün esiri olacağımı bilerek sizlere söz veriyorum. İnşallah seçimden sonra huzur şehri Vilayet Ereğli’yi beraber inşa edeceğiz. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

dogu-elagozlunun-gonlu-de-destegi-de-cumhur-ittifakindan-yana.jpg

dogu-elagozlunun-gonlu-de-destegi-de-cumhur-ittifakindan-yana.jpeg

dogu-elagozlunun-gonlu-de-destegi-de-cumhur-ittifakindan-yana-001.jpeg

dogu-elagozlunun-gonlu-de-destegi-de-cumhur-ittifakindan-yana-002.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.