1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. DSYB'nin Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor
DSYB'nin Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor

DSYB'nin Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor

Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (BDSYB) Başkanı Edip Yıldız ve beraberinde ki Veteriner heyeti ile birilikte başlattığı eğitim toplantıları Konya'nın Çumra İlçesinde çok sayıda üreticicnin katılımyla gerçekleşti.

A+A-

Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (BDSYB) Başkanı Edip Yıldız ve beraberinde ki Veteriner heyeti ile birilikte başlattığı eğitim toplantıları Konya'nın Çumra İlçesinde çok sayıda üreticicnin katılımıyla gerçekleşti.

27867789_10155960125037211_2464333221830510551_n.jpg

DSYB Başkanı Yıldız “Eğitim önemli, Etkinliği geliştirerek sürdüreceğiz.”dedi.

Geleceğin, her sektörde eğitimli insanla başarıya ulaşabileceğini vurgulayan  Yıldız, Gelişen hayvancılık sektörümüzün gelişim trendini yükseltecek olan eğitim çalışmalarının önemini bilen Çumra için hayvancılığın ve hayvancılıktan elde edilen ürünlerin, sütün ve sütten elde edilen ürünlerin  önemini biz biliyoruz. Eğitim çalışmalarında buzağıdan süt üretimine hayvan sağlığı açısından, hayvanların barındığı ortamların önemine vurgu yapan Yıldız,  Sürdürülen bu çalışmanın sonuçlarını tüm Çumra hayvan yetiştiricilerinin yararlarının görmesini temennisinde bulundu. Yıldız sözlerine şöyle sürdürdü, Biz ne kadar çok üreticiye ulaşırsak, bu çalışmalar da o kadar değer kazanacak, amacına ulaşabilecektir ifadelerini kullandı.

Çumralı hayvan yetiştiricileri, ayaklarına kadar gelen bu hizmetten çok memnun olduklarını belirtirken, Düzenlenen eğitim sonrasında ise sorular soran yetiştiriciler, sorunlarına çözüm bulmaya çalıştılar.Hayvan yetiştiricileri ise düzenlenen eğitim semineri nedeniyle menmuniyetini dile getirerek düzenleyenlerden ve emeği geçenlerden allah razı olsun dedi.

Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Çumra'da hayvan yetiştiriciliği konusunda ortaya koyduğu özverili çalışmalarıyla kırsaldaki büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinde üreticinin üretim ve rekabet gücünü artırma çalışmalarında teşekkür kazandı.

DSYB  yaptığı başarılı çalışmalarla hayvan yetiştiricilerinin takdirini kazanarak tam not almasını bildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.