1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. DUMLUPINAR ŞAMPİYON
DUMLUPINAR ŞAMPİYON

DUMLUPINAR ŞAMPİYON

Konya genelinde yapılan ortaokullar arası  "Haydi Bil Bakalım Bilgi Yarışması"nda Ereğli şampiyonu Dumlupınar Ortaokulu oldu.

A+A-

Ereğli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışmanın finalinde Necip Fazıl Kısakürek İHO ile Dumlupınar Ortaokulu ekipleri karşılaştı. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç'in yanısıra çok sayıda eğitimci, öğrenci ve ailelerin de izleyici olarak katıldığı yarışmada, ekiplere 20 soru soruldu. Çekişmeli geçen final yarışmasını Dumlupınar Ortaokulu altıncı sınıf öğrencileri İlke Poyraz KURT, Çağan Tuna TAŞ, Enes UYSAL ve Elif Zeren KARAHAN'dan oluşan ekip kazandı. Finale kalan öğrencilere madalyalarını takan İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, "Ereğli'de gelenek bozulmadı. Şampiyon öğrencilerimizi kutluyor,  Konya'da yapılacak il finallerinde de en iyi sonucu alacaklarına inanıyorum" dedi.

Ereğli birincisi olan Dumlupınar Ortaokulu ekibi, 8 Mart 2023'te yapılacak Konya finallerinde kentimizi temsil edecek. Bizler de öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

1-553.jpg-187.jpg964b4aa6-709a-4164-937b-7b09331b4e78.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.