1. HABERLER

  2. DÜN YAPTILAR BUGÜN SÖKÜYORLAR

DÜN YAPTILAR BUGÜN SÖKÜYORLAR

CHP Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih San, Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii karşısına yapılan meydanla ilgili olarak bir açıklama yaptı....

A+A-

CHP Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih San, Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii karşısına yapılan meydanla ilgili olarak bir açıklama yaptı. San, açıklamasında, “her gün söküp söküp yapıyorlar. Bir türlü bitiremediler” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih San, Ereğli Belediyesi tarafından Ulu Camii önüne yaptırılan meydanın bir türlü bitirilememesini ve meydana döşenen taşların sık sık sökülüp yeniden yapılmasını eleştirdi.

Fatih San, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: “Ereğli Ulu Caminin önündeki atıl binayı ayıp kavramı ile niteleyerek 6 ayda yıkan Ereğli Belediyesi, bu alana yaptığı meydanı da bir türlü bitiremedi. Meydanın acele ve seçime yetişmesi için düzeniz yapılmasından kaynaklanan bozukluklar kendini göstermeye başladı. Meydana döşenen taşlar ve bordürler sık sık sökülüp yeniden yapılıyor. Seçim yatırımı olarak yapılan hizmetleri Ereğl halkı hep görmüştür. Ereğli’de seçim yatırımı olarak alacele yapılan herşey kısa süre sonra bozulup, hizmet veremez hale gelmiştir. Bu da öyle oldu” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.