1. HABERLER

  2. Dünya Şampiyonasında

Dünya Şampiyonasında

Konya Ereğli Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencisi Dünya  Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Konya Ereğli Atatürk Anadolu Lisesi,  Aydın...

A+A-

Konya Ereğli Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencisi Dünya  Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

 Konya Ereğli Atatürk Anadolu Lisesi,  Aydın ilimizde düzenlenen Kros Genç Kızlar Grup Yarışmasında 1. olan 12. Sınıf öğrencimiz Hafize ÜNALER,   Mersin ili, Silifke İlçesinde yapılan Okullar Arası Kros Türkiye Şampiyonası’nda da İlk 6’ girerek Kros Milli Takımımıza girme başarısını göstermiştir. 30 Mart – 04 Nisan tarihleri arasında İsrail’de düzenlenecek olan Liseler Arası Dünya Kros Müsabakasında ülkemizi temsil edecektir.

    Ereğli gibi birçok imkândan yoksun bir yerden, kendi imkân ve şartlarını zorlayarak bu büyük başarıyı elde ettiğini ifade eden öğrencimiz sözlerine şöyle devam etti :

       “İsrail’de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım ve dereceye girmek için elimden geleni yapacağım. Milli takıma seçilme başarısını göstermemde, ciddi imkânsızlıklar içerisinde bana sonsuz ve sürekli desteklerini esirgemeyen; öğretmenim ve antrenörüm Fati AKYÜZ’e sonsuz şükranlarımı sunmayı borç bilirim. Ben öğretmenime ve bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim.    

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.