1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Dursun, Bakan Selçuk’la Görüştü
Dursun, Bakan Selçuk’la Görüştü

Dursun, Bakan Selçuk’la Görüştü

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret etti.

A+A-

Belediye Meclis Üyesi Tamer Ünlü ve İsak Ünlü’nün de katıldığı ziyarette Etyemez ve Dursun Ereğli’ye yapılan ve yapılması istenilen konular hakkında istişarede bulundular.

İlçe Başkanı Dursun, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Milletvekilimiz Halil Etyemez ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret ettik. Ereğli için hayata geçirilmesi planlanan ve bakanlığın çalışma alanlarına dahil olan konularla ilgili Bakanımızla fikir alışverişinde bulunduk. Yapacağımız çalışmalarla ilgili Bakanımızdan destek sözü aldık. Hükümetimizin bu alandaki yatırımlarından en iyi şekilde istifade edebilmek için bu tür ziyaretlerimize devam edeceğiz. 2002 yılından itibaren AK Parti hükümetleri tarafından ilçemize Sosyal Hizmetler alanında önemli yatırımlar kazandırıldı. Sayın bakanımız da görev süresi içerisinde, ilçemize yapılan yatırımlara katkı sundu. Ben Ereğli’ye yapılan yatırımlardan ötürü hem hükümetlerimize hem de bakanlığımıza bu vesileyle teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli ile ilgili brifing alan Bakan Selçuk’da AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemezile İlçe Başkanı Dursun ve Belediye Meclis Üyesi Tamer Ünlü ve İsakÜnlü’ye ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.