1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. DURSUN KAHVE TOPLANTILARINDA VATANDAŞI DİNLEDİ
DURSUN KAHVE TOPLANTILARINDA VATANDAŞI DİNLEDİ

DURSUN KAHVE TOPLANTILARINDA VATANDAŞI DİNLEDİ

Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çömlekçi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

A+A-

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun mahalle sakinleri ziyaret ederek istek, talep ve sorunlarını yerinde dinliyor. Halkla iç içe olmaya gayret gösteren AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Yönetim Kurulu Üyeleri mahallelerde bulunan kahvehane ziyaretlerinde bulunarak halkla buluşuyor. Dursun yapmış olduğu bu ziyaretlerde onların istek, talep ve sorunlarını dinliyor.  Her fırsatta halkla iç içe olmaya gayret gösteren AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları bu olumlu ziyaretlerle vatandaşın takdirini kazanıyor.

Mahalle sakinlerinin istek, talep ve sorunlarını bire bir dinleyen Dursun, gereken çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Dursun ve arkadaşları, Bugün Çömlekçi mahallemizde bir kahvehanede vatandaşlarımızı ziyaret ederek onları dinledik. Onların sorunları yerinde kendilerinden öğrendik diyen Dursun, Bizde gerekli notlarımızı aldık ve gerekeni yapacağız dedi.

Dursun, Hoş bir sohbet havasında geçen buluşma nedeniyle Çömlekçi Mahallesi sakinlerine misafir perverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.