1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Dursun Millet Kıraathanesinde Gençlerle Buluştu
Dursun Millet Kıraathanesinde Gençlerle Buluştu

Dursun Millet Kıraathanesinde Gençlerle Buluştu

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Millet Kıraathanesinde gençlerle buluştu.

A+A-

Ereğli tarihi mirasının en önemli yapı taşlarından birisi olan Kervansaray’da Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Millet Kıraathanesine gençler büyük ilgi gösteriyor.

Millet Kıraathanesini ziyaret eden ve gençlerle sohbet ederek Millet Kıraathanesi hakkındaki görüşlerini soran Dursun, gençlerin bu mekanı çok sevdiğini ve sıklıkla ziyaret ettiklerini öğrendiğini ifade etti.

Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyaret sonrası bir değerlendirmede bulunan AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun kıraathane kültürünü yaşatan mekanda, gençlerin kitap okuyup, hoş sohbetler edebileceğini ve internet hizmetinden de yararlanabileceğini söyledi.

Kıraathane kültürünün çok eskiye dayanan bir kültür olduğunu ifade eden Dursun, “Boşa vakit geçirmeyi hoş görmeyen, her vakti değerlendirmeyi yeğleyen ecdadımızın oluşturduğu bir kültür bu. Tabii eski kıraathane kültürü günümüzde yerini farklı uygulamalara bıraktı. Bu kültür sadece oyun oynanan kahvehane kültürüne dönüştü. İnşallah burası bu kültürün gerçek anlamda yaşatıldığı, gençlerimizin birbirleriyle hasbihal ettiği, kitap okuduğu, zamanlarını kaliteli değerlendiği bir mekan olacak” diye konuştu.

eregli-ak-parti-001.jpg

eregli-ak-parti-ilce-baskanligi-001.jpg

eregli-ak-parti-002.jpg

eregli-ak-parti-bsk.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.