1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Dursun ve Oda Başkanlarından Ankara Çıkarması
Dursun ve Oda Başkanlarından Ankara Çıkarması

Dursun ve Oda Başkanlarından Ankara Çıkarması

Bugün gerçekleşen görüşmenin detayları ise şu şekilde;

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Sn. Halil Etyemez, Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özkoç, Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yalçın Bozkır, Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Talha Üzer, Marangozlar Oda Başkanı Veysi Erdem, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ve muhtarlarımızla birlikte Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ile makamında görüştüler.

Dursun, Hemşehrilerimizin daha kaliteli ve hızlı sağlık hizmeti alması için ilçemizdeki ADSM'deki 20 ünitin 25 ünite çıkarılması,Çene cerrahi ve bazı banşlardaki eksik olan doktor sayısının arttırılması, cihazların daha da arttırılması konuları başta olmak üzere ilçemizin sağlık alanındaki talepleri rapor halinde Sn. Bakanımıza sunduk.

Sn. Bakanımıza destekleri ve olumlu yaklaşımları için şükranlarımı sunuyorum. Ankara'da bizlere her kapının açılmasını sağlayan Sn. Milletimiz Halil Etyemez'e ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

eregli-siyaseti.jpg

eregli-siyaseti-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.