1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Dursun’dan Kadınlar Günü Mesajı
Dursun’dan Kadınlar Günü Mesajı

Dursun’dan Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak

A+A-

“Gerek kurtuluş mücadelesinde, gerekse Cumhuriyetimizin kuruluşunda, en son 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında kadınlarımızın yaptığı fedakârlıklar halen hafızalarımızdadır. Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun “Kadınlarımız bir anne, bir eş, bir evlat olarak toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Hükümetimiz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız aracılığıyla kadınlarımıza pozitif ayırımcılık yapmış ve hak ettikleri değeri vermiştir. Kadın hakları, aile ve çocuk eğitimi gibi pek çok konuda, gerek devletimiz gerek sivil toplum kuruluşları ve kadın örgütleri tarafından eğitim çalışmaları yapılmıştır” dedi.

Dursun, “Cennet annelerin ayağının altındadır sözünü ilke edinip, annelerimize olan sevgi, saygı ve hoşgörüyü tüm kadınlara yönelik göstermeliyiz” diyerek, “Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün başta Ereğlili kadınlarımız olmak üzere, tüm dünyada ve ülkemizde her türlü bedeni ve ruhi şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olması temenni ediyor, tüm kadınların gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.