1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Dursun’dan Polis Haftası Mesajı
Dursun’dan Polis Haftası Mesajı

Dursun’dan Polis Haftası Mesajı

Ereğli Ak Parti ilçe BAŞKANI Zübeyir DURSUN , 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 175’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

A+A-

Ereğli Ak Parti ilçe BAŞKANI Zübeyir DURSUN , 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 175’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın, 175 yıldır ülkenin huzur ve güven ortamının korunmasında en büyük güvencesi olduğunu belirten Dursun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde, fedakar, özverili üstün bir vazife anlayışıyla, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için canı pahasına görev yapan emniyet güçlerimiz, vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği bir şefkatin eli, şefkatin kapısıdır.

Polis Teşkilatımız köklü tarihi, kurulduğu günden bu yana kazanmış olduğu bilgi ve tecrübeyi en iyi şekilde yansıtmakta olup, halkımızın güveni, desteği ve işbirliği sayesinde kamu hizmet kalitesini de her geçen gün istikrarlı bir şekilde artırmaktadır.

Polislerimiz, ülkemiz ve aziz milletimiz için kendi canlarını ortaya koymaktadır. Aziz milletimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiği, üstlendiği her şarttaki görevi üstün başarılarla tamamlayan, önemli projelere imza atan, göz bebeğimiz, gurur kaynağımız polis teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak her adımı desteklemeye devam edeceğiz.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşmüş olan kahraman polislerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum." İfadelerinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.