1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Düzen: Milletimizin Başı Sağolsun
Düzen: Milletimizin Başı Sağolsun

Düzen: Milletimizin Başı Sağolsun

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A. Kadir Düzen Zeytindalı Harekâtı kapsamında yürütülen operasyonda hayatını kaybederek şehadete eren 8 şehidimiz için taziye mesajı yayımladı.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A. Kadir Düzen Zeytindalı Harekâtı kapsamında yürütülen operasyonda hayatını kaybederek şehadete eren 8 şehidimiz için taziye mesajı yayımladı.

Zeytindalı Harekâtında ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve sınırlarının korunması için aman vermeyerek kıyasıya mücadele eden muzaffer ordumuzun şanlı Mehmetçiklerinden sekiz kişinin daha şehadete ermesi sonucu taziye mesajı yayınlayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A. Kadir Düzen, ulus olarak üzüntümüzün büyük olduğunu ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet payidar olması ve bölünmez bütünlüğünün korunması noktasında şehadet şerbetini içen her bir Mehmetçiğin kutsal vatan topraklarımız için canlarını hiçe saydığını dile getiren Başkan Düzen, aziz Türk Milletinin bu uğurda gözlerini bir an olsun kırpmadan kıran kırana mücadele ederek çarpışan arslan neferleri ebediyete kadar şükranla anacağını kaydetti. Sözlerine Mehmet Akif’in dizeleri ile devam eden Başkan Düzen, “Yaralanmış tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!” diyerek, her bir karışı şehitlerimizin kanı ile sulanmış vatan topraklarımız ve hilalimiz için bizde neferlerin tükenmeyeceğini vurguladı.

Zeytin Dalı Harekatında gelinen son noktaya bakıldığında Türk Milletinin azim ve kararlılığı karşısında hiçbir gücün duramayacağını anımsatan Başkan Düzen, “ Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve sınırlarımızın korunması noktasında kahramanca şehadete eren Mehmetçiklerimize yüce Allahtan rahmet diliyor, ailesine ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.