1. HABERLER

  2. EDİP YILDIZ, ÜRETİCİLERLE BULUŞMAYI SÜRDÜRDÜ

EDİP YILDIZ, ÜRETİCİLERLE BULUŞMAYI SÜRDÜRDÜ

Konya İli Damızlık Sığır yetiştiricileri birliğinin mevcut başkanı ve başkan adayı Edip Yıldız dün akşam Şinasi mahallesinde kahvehanede üreticilerle...

A+A-

Konya İli Damızlık Sığır yetiştiricileri birliğinin mevcut başkanı ve başkan adayı Edip Yıldız dün akşam Şinasi mahallesinde kahvehanede üreticilerle bir araya geldi.

Geride bıraktığımız süreçte yaptığı hizmetleri anlatan Edip Yıldız, göreve geldiklerinde üye sayısının 7 bin olduğunu ve şimdi ise 13 bin üye ile Türkiye’nin en büyük il birliği olduğunu söyledi.Mevcut şube sayısının 18’e çıktığını belirten Yıldız, bununla beraber araç ve personel artışları ile daha iyi hizmet verdiklerini kaydetti.

Hizmet yapanı çekemiyorlar diyen Edip Yıldız, Süt Birliği tarafından yapılan 10 bin baş düve projesinde tek amacın cepleri doldurmak olduğunu,büyük proje diyerek üreticinin kandırıldığını söyledi.

Dün şapka edebiyatı yapanlar bugün çizme edebiyatı yapıyor diyen Yıldız, Konya Damızlık Birliğinin Türkiye’de ki 81 damızlık birliğini açık ara arkada bıraktığını ve yapılan hizmetlerin de üretici tarafından görüldüğünü belirtti.

Delikanlı ol, ben kazanırsam üreticiyi satacağım de benden beklentilerine karşılık vermedim vermeyeceğim de aranızda benim küçüklüğümü bilen insanlar var,benim fıtratımda kirli işler yok dürüstlük var, dürüstüm böyle olmaya da devam edeceğim diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.