1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EFSANE BAŞKAN AKPINAR DUALARLA ANILDI
EFSANE BAŞKAN AKPINAR DUALARLA ANILDI

EFSANE BAŞKAN AKPINAR DUALARLA ANILDI

Ereğli’nin eski efsane Belediye Başkanlarından Kenan Akpınar ölümünün 3. yılında mezarı başında anıldı.

A+A-

Geçmiş Dönem Belediye Başkanlarından Kenan Akpınar, vefatının 3.Yılında sevenleri tarafından dualarla anıldı. 500 Evler mezarlığında yapılan anma programına, Eşi Sabahat Akpınar, OğullarıCemoAkpınar, Ekim Akpınar, Ereğli CHP İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ve yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Halil Ercan, S.S Esnaf Kredi veKefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymakve sevenleri katıldı.

dsc_2471.jpg

Kenan Akpınar anma programında konuşma yapan, CHP Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil ise yaptığı konuşmasında,Sevgili Başkanımız Kenan Akpınar'ı, ölümünün 3. yıl dönümünde, mezarı başında andık. Bize bıraktığın onurlu mirasa sahip çıkacağız ve efsane başkan seni asla unutmayacağız dedi.

Akpınar’ın yaptığı siyaset ve hizmetleri bana her zaman örnek oldu ve olmaya da devam edecektir diyen Tatlıdil, Kenan Akpınar’ın Ereğli’ye yaptığı hizmetleri değindiği konuşmasında. Geçmiş dönemlerde başkanlığında yaptığı kalıcı ve başarılı hizmetleriyle o dönemleriyle arkasında onurlu ve başarılı bir süreç bıraktığını ifade etti. Ereğli halkının Akpınar’asahip çıkarak bağrına bastığını belirtti.

dsc_2457.jpg

Duygu dolu anların yaşandığı anma programında yapılan duanın ardından Merhum Kenan Akpınar’ın anısına yemek ikramında bulunuldu ve  mezarına karanfil bırakılmasıyla anma programı sona erdi.

 

 

dsc_2478.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.