1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EFSANE BAŞKAN AKPINAR MEZARI BAŞINDA ANILDI
EFSANE BAŞKAN AKPINAR MEZARI BAŞINDA ANILDI

EFSANE BAŞKAN AKPINAR MEZARI BAŞINDA ANILDI

Ereğli'nin eski belediye başkanlarından efsane başkan Kenan Akpınar, vefatının 6. Yılında mezarı başında anıldı

A+A-

1977-1980 ve 1994-1999 yılları arasında, Ereğli’de belediye başkanlığı yapan, belediye başkanlığı döneminde Ereğli’de büyük projeler ve hizmetler gerçekleştirdiği için de Efsane Başkan olarak bilinen Kenan Akpınar’ı anma törenine, Kenan Akpınar'ın oğlu, önceki dönem İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Kenan Akpınar'ın eşi Sebahat Akpınar, CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal ve parti yönetimi, CHP Belediye meclis üyeleri ve Kenan Akpınar’ın yakınları ile sevenleri katıldılar.

Anma töreninde konuşma yapan Kenan Akpınar'ın oğlu Hüseyin Mutlu Akpınar, Kenan Akpınar gibi bir babanın oğlu olmanın sorumluluğu çok büyük. Babam, çok az belediye başkanının başarabildiği projelerin altına imza attı. Bu yönüyle de, bugün binlerce kişinin alkışladığı ve saygı duyduğu bir isim dedi.

CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal ise anma töreninde yaptığı konuşmada, Kenan Akpınar'ın, Ereğli’de tekrar CHP Belediyeciliğini kazandırmak hedefini gerçekleştirebilmek için mücadele veriyoruz ve başaracağız dedi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil konuşmasında, Kenan Akpınar ile siyaset yapma şansını yakalamış bir isim olarak, siyasetin inceliklerini kendisinden öğrendik. Geçmiş deneyimlerini gelecek kuşakla paylaşarak insan yetiştirme ideolojisine sahip nadir insanlardan birisi olan Kenan Akpınar’ı rahmetle anıyorum dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.