1. HABERLER

  2. Eğer'den Bayram Mesajı

Eğer'den Bayram Mesajı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.Eğer mesajında, bayramlarda dargınlıkların, kırgınlıkların,...

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Eğer mesajında, bayramlarda dargınlıkların, kırgınlıkların, kin ve öfkelerin unutulması, hoşgörü ve sevginin her koşulda egemen olması gerektiğini söyledi. Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Eğer, şöyle konuştu:

“Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Bu duygu ve düşüncelerle Ereğlililerin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.