1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EĞİTİM BİR-SEN BAŞKAN ADAYI SARICA VE ARKADAŞLARI BASIN İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
EĞİTİM BİR-SEN BAŞKAN ADAYI SARICA VE ARKADAŞLARI BASIN İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

EĞİTİM BİR-SEN BAŞKAN ADAYI SARICA VE ARKADAŞLARI BASIN İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Ereğli Eğitim Bir-Sen İlçe Başkan adayı Engin SARICA basın mensupları ve Yönetim Kurulu ile Belediye Sümer Sosyal Tesislerinde kahvaltıda buluştu.

A+A-

Ereğli Eğitim Bir-Sen İlçe Başkan adayı Engin SARICA basın mensupları ve Yönetim Kurulu ile Belediye Sümer Sosyal Tesislerinde kahvaltıda buluştu.

Engin SARICA Yönetim Kurulu Üyelerini basına ve kamuoyuna tanıttı. Kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Ereğli Eğitim Bir-Sen İlçe Başkan Adayı Engin SARICAsendika üyelerine yönelik olarak yaptığı açıklamasında ise şu şekilde seslendi.

 2-215.jpg

Değerli Arkadaşlarım!

‘Sendikal mücadelemiz, Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa etmek adına erdemliler hareketidir’

Sözleriyle vizyonumuzu belirleyen kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın milletimizin mutabakat metnini yazan Mehmet Akif Ersoy’un mirasçılarıyız. Dava ve değerler sendikacılığı olarak gördüğümüz ve inandığımız bu yolun bir bayrak yarışı olduğu düşüncesi ve bir adım daha ileri görebilme gayesiyle, arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda çıkmış olduğumuz kutlu yolu açıklamak istiyorum.

      Eğitim Bir Sen’de seçimler ayrılığın gayrılığın, kem sözün aracı değildir.Sesimizi ötelere ulaştırarak sözümüzü yükselterek sendikamızı herkesi kucaklayan birliğin ve kardeşliğin sendikası yapacağız.

3-191.jpg

     06/10/2018 tarihinde yapılacak seçim neticesinde, siz değerli üyelerimizin teveccühleri ile göreve seçildiğimiz takdirde, Yönetim Kurulumuz ile beraber yapacağımız çalışmalarla ve şeffaf yönetim ilkemiz ile; Eğitim Bir Sen’imizin; her üyesiyle bir bütün olduğunu, her platformda hissettireceğiz. Bütün üyelerimize; kuracağımız daha aktif yönetim anlayışı ile, aidat duygusunun ne demek olduğunu, nasıl olması gerektiğini inşallah göstereceğiz.

      Kibirden uzak bir şekilde, empati ve adalet duygusunu yüksek tutarak, çalışanlarımızın haklı taleplerine yoğunlaşıp, çözüm odaklı bir şekilde, sendikamıza ve toplumumuza karşı olan sorumluluğumuzun da farkındalığını hissederek, değerlerimizi hep bir adım öteye taşımak amacıyla gece gündüz demeden, durmadan çalışacağımıza, belirttiğim ve bilmiş olduğumuz çizgimden asla vazgeçmeyeceğime siz değerli üyelerimize söz veriyorum.

    Köklerine bağlı, geçmişin bakiyesine sadık, geleceğe ve yeniliğe açık sendikacılık anlayışı ile zirveden yeni ufuklara yolculuk için adayız. Kardeşliğimizi, birliğimizi güçlendirmek, sendikal mücadelemize güç katmak niyeti ile Koltuk sendikacılığı değil hizmet sendikacılığı için Üyelerini sadece seçimden seçime oy için hatırlayan değil iyi günde sevincimize kötü günde üzüntümüze ortak olmak için Sorunlardan beslenen değil, çözümlerle güçlenen bir sendika anlayışı için üyesine karşı güçlenen değil üyesiyle güçlenen bir sendika anlayışı için şimdi birlik zamanı, şimdi değişim zamanı dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.