1. HABERLER

  2. Eğitim Bir Sen’den, Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneğine Ziyaret

Eğitim Bir Sen’den, Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneğine Ziyaret

Eğitim Bir Sen ve Muhtarlar Derneği, Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneğini ziyaret etti.Eğitim Bir Sen ve Muhtarlar Derneği yönetim kurullarıyla birlikte...

A+A-

Eğitim Bir Sen ve Muhtarlar Derneği, Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneğini ziyaret etti.

Eğitim Bir Sen ve Muhtarlar Derneği yönetim kurullarıyla birlikte Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneğini, ziyaret ettiler. Muhtarlar dernek başkanı Memduh Karaca üç yıldır Anadolu Ereğli Güç birliği derneği ile birçok başarılı organizasyon yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan’ımız bile bizzat Ereğli'ye gelerek projelerimize övgüyle bahsetmiş ve Hızır doğru -ya plaket verilmiştir.37 mahalle 30 Halil İbrahim sofrası projesinde 2 yıl üst üste her mahallede yaklaşık 20 bin kişiye iftar verildi. Anadolu Ereğli Güç Birliği her mahallede fakir öğrencilere Çanta kırtasiye bot Mont yardımı, mangal Etkinliği Bakan Yard Halil Etyemez beyin katılı ile yapılmıştır dedi. Karaca birlikteliğin güçlenerek devamını dilerim dedi.

Ereğli Eğitim Bir Sendika Başkanı İlhan Yılmaz ise Anadolu Ereğli güç Birliğinin kültürel çalışmalarını takdirle izliyoruz ve desteklerimizi kültürel projelerde hep vereceğiz dedi.

Anadolu Ereğli Güç Birliği Derneği başkanı Hızır Doğru ziyaretten duyduğu memnuniyeti iletti ve şunları söyledi. Ereğli’mizin Güzide sendikası ve derneğinin Yönetimi'ni ağırlamaktan onur duyuyoruz dedi ve tüm misafirlere satranç Takım'ı hediye etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.