1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ekmek Teknesi Gözünün Önünde Yandı
Ekmek Teknesi Gözünün Önünde Yandı

Ekmek Teknesi Gözünün Önünde Yandı

Ereğli’de bir kokoreççinin ekmek teknesi alev alev yandı.

A+A-

Olay, Sabah 04,00 sıralarında Alparslan Mahallesi sebze hali civarında meydana geldi. Mahmut Yılmaz’a ait kokoreç arabası, evinin önünde park halindeyken Gözünün Önünde cayır cayır yandı. Gecenin o sessiz karanlığını ise kokereç arabasının alevleri aydınlattı.

untitled-2.jpg

Aracı tamamen yanarken, Çaresizlik içinde ekmek teknesinin yanmasını izleyen Yılmaz,  Ancak ekiplerin yoğun müdahalesine rağmen araç tamamen yanarak hurdaya dönerken, Ereğli Emniyet Müdürlüğüne ait Polis ekipleri devriye gezdiği sırada olayın üzerine gelmesi ve yangının ev ve iş yerlerine sirayet etmesinin önüne geçilirken, kokereççi aracında bulunan bir büyük birde küçük mutfak tüpünün olması bu yangının daha vahim duruma gelmesini belki’de büyük bir faciadan dönülmesi engellemiş olduğunu o görüntüler gösterirken, Bu yangının sevindirici tarafı oldu.

00028001.jpg

Ekmek teknesi yanan araç sahibi kokereçci  Mahmut Yılmaz; Besmelemizi çektik işim gereği, rızkımızı kazanmak için, Günlerden Perşembe olması nedeniyle hayvan pazarına gidecektim seyyar kokoreççi minibüsümün içerisindeki çay demlemek için tüpümü yaktım ve simit almak üzere simitçiye gitmiştim geldiğimde gördüm ki ekmek teknemi alevlerin sarmış olduğunu gördüm, o anda olay yerine savulsun polis abileri geldi onlar itfaiyeyi aradı daha sonra gördüğünüz gibi çocuklarımın rızkı ekmek teknem maalesef tamamen yandı. Canımız sağ olsun olacakmış dedi.

00039004.jpg

Yanan kokereçi minibüsü itfaiye ekiplerinin yaptığı soğutma çalışmasının ardından olay yerinden çekici tarafından kaldırıldı.

00031002.jpgBizler ’de polis ekiplerini sabahın bu erken saatinde olası bir tehlikeyi önledikleri için tebrik ediyor ve Ekmek teknesi yanan Mahmut Yılmaz’a geçmiş olsun diyoruz.

00040001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.