1. HABERLER

  2. EKOTİM BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

EKOTİM BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Özel Nisan Yağmurları İlkokulu öğrencilerinden oluşan ekip Belediye Başkanı Özgüven’i makamında ziyaret etti.Ziyaret ve Eko Tim ile ilgili yapılan...

A+A-

Özel Nisan Yağmurları İlkokulu öğrencilerinden oluşan ekip Belediye Başkanı Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret ve Eko Tim ile ilgili yapılan açıklamalarda şunlar ifade edildi; “Okulumuz EKO OKUL eylem planı kapsamında bu ay ki faaliyetleri içerisinde belediyeyi ziyaret etmek vardı. Okulumuz EKO TİM öğrencileriyle yaptığımız belediye ziyaretiyle belediye başkanı ÖZKAN ÖZGÜVEN’i makamında ziyaret ettik. EKO OKULLAR hakkında kısa bir bilgilendirme ile belediye başkanımızla yaptığımız sohbette çevre temizliği, çöp ve atıklar üzerinde duruldu. Başkanımız öğrencilerimize özel olarak ilgilendi ve onlara şeker ikramında bulundu. Öğrencilerimizle kısa bir sohbet sonrasında Eko Okul kapsamında çöp ve atıklar konusunu işleyen okulumuz oluşturduğu sloganı başkanımıza tanıttı.

“TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN BİR ŞEY YAP” sloganı ile pankart açan öğrencilerimiz, başkanımıza sunduğumuz hediyelerle ziyaretimizi tamamladık.İlgileri ve alakalarından dolayı Belediye Başkanımız Özkan Güven’e teşekkür ederiz .”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.