1. HABERLER

  2. ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU 4 İNEK TELEF OLDU

ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU 4 İNEK TELEF OLDU

Namık Kemal Mahallesi Selvili yolu üzerinde meydana gelen olayda elektrik çarpması sonucu 4 adet büyükbaş hayvan telef oldu.Olayın ardından Selahattin Civcik...

A+A-

Namık Kemal Mahallesi Selvili yolu üzerinde meydana gelen olayda elektrik çarpması sonucu 4 adet büyükbaş hayvan telef oldu.

Olayın ardından Selahattin Civcik , Milyarlarca lira vererek hayvanlarımız için taktırmış olduğumuz kaşağıda elektrik kaçağı meydana gelmesiyle 4 büyükbaş hayvanımız telef olduğunu iddiasında bulundu.

Selahattin Civcik, Olaydan sabah saatlerinde haberimiz oldu.Eğer haberimiz olmasaydı , bütün hayvanlarımız ölmüş olacaktı.Veterinerimizi ve elektrik teknisyeni getirdik , hayvanlarımızın elektrik çarpması sonucu öldüğü anlaşıldı diyerek bir de uyarı da bulunan Selahattin Civcik , Bizim canımız yandı , diğer üretici arkadaşların canı yanmasın açıklamasında bulundu.

Hayvancılığın kendileri için önemli bir gelir kaynağı olduğunu söyleyen Selahattin Civcik ,kaşağıyı yapan firma hakkında gerekli hukuki yollara başvuracaklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.