1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ELMA ALDI NOT BIRAKTI
ELMA ALDI NOT BIRAKTI

ELMA ALDI NOT BIRAKTI

Ereğli’de bir vatandaş, Girdiği Bahçeden elma alarak, aynı ağacın dalına elmanın parasını bıraktı.Yazdığı notla birlikte ücretini ağaca asan duyarlı vatandaş "hakkınızı helal edin" dedi.

A+A-

Ereğli’de bir vatandaş, Girdiği Bahçeden elma alarak, aynı ağacın dalına elmanın parasını bıraktı.Yazdığı notla birlikte ücretini ağaca asan duyarlı vatandaş "hakkınızı helal edin" dedi.

2-206.jpg

'BÖYLE İNSANLAR KALDI MI' DEDİRTTİ

Olay, İvriz yolu üzerinde bir bahçede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre duyarlı bir vatandaş, Yol güzergâhında bulunan bir bahçe içerisinde al benisi olan kırmızı elmalardan birkaç tane koparttı. Aldığı elmanın parasını ağaç dalına astığı poşet içerisine bırakan vatandaş yazdığı notta bir de helallik istedi.Bahçeye gelen bahçe sahibi ise önce gördüğü paranın ne olduğunu anlamaya çalıştı.Poşet içerisine bırakılan notu okuyan bahçe sahibi  şaşkınlığını gizleyemedi. Biraz tebessümle vay be böyle duyarlı insanlarımızın olması güzel, insanlık ölmemiş dedi. Bu duyarlılığı gösteren vatandaşın yapmış olduğu hareket karşısında duygulanan bahçe sahibi ise televizyonumuzun haber merkezini arayarak durumu bizlerle paylaştı.Bahçe sahibi; "Benim güzel Ülkemin böyle insanlara ihtiyacı var.Allah yolunu açık, ömrünü uzun eylesin.İnşallah günümüzde bu düşüncede olan vatandaşlarımızın sayısında artış olur.Gençlerimize ve yeni neslimize,kul hakkı yiyenlere karşı bu haberi yapında örnek olsun." ifadelerini kullandı.Elmanın dalında ki yazı ve parayı gören bahçe sahibi "Yaşamım boyunca ömrümde ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.Böyle insanlar kaldı mı ki!Bende bu parayı bir garibe vereceğim .Onun adına bu hayrı işlemek te bana düştü." dedi.

91fa25af-f05f-4dfd-b497-185b6ed91feb-001.jpg

Bizlerde duyarlı bakış açısı ile düşünmemizi sağlayan, bu vatandaşımızı kutluyor ve birilerinin örnek almasını diliyoruz.

a0022cd8-9234-41cc-acac-6dbfd14d987d.jpga0022cd8-9234-41cc-acac-6dbfd14d987d.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.