1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Emekli başpolis memuru hayatını kaybetti
Emekli başpolis memuru hayatını kaybetti

Emekli başpolis memuru hayatını kaybetti

Ereğli’de beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden, emekli başpolis memuru Süleyman Yener(49) Meydanbaşı mezarlığında toprağa verildi.

A+A-

Emniyet teşkilatında görevinden yaklaşık 1 ay önce emekli olan başpolis memuru, Süleyman Yener(49)  dün geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Süleyman Yener için Ereğli Ulu camiinde öğle namazı ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Meydanbaşı mezarlığında toprağa verildi.Başpolis memuru Süleyman Yener aslen Ereğlili olup 3 çocuk babasıydı. Bir süre önce Ereğli’de de görev yapmıştı daha sonra Emirgazi İlçesi Emniyet Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Yener, son olarak ise Balıkesir’de Emniyet Müdürlüğünde görev yapmıştı. Yener, daha sonra buradan emekli olmuştu.

Ereğli Ulu camiinde düzenlenen törene, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal,Halkapınar, Emirgazi ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli meslektaşları, polisin ailesi ve sevenleri katıldı.

Ulu camiinde okunan duaların ardından Süleyman Yener’in cenazesi, toprağa verilmek üzere Meydanbaşı mezarlığına götürüldü burada dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Bizler ’de başpolis memuru Süleyman Yener’e Allahtan rahmet diler acılı ailesine, meslektaşlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

ereglili-polis.jpg

ereglili-polis-hayatini-kaybetti.jpg

ereglili-polis-oldu.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.