1. HABERLER

  2. Emekliler Aldemir ile Yola Devam Dedi

Emekliler Aldemir ile Yola Devam Dedi

Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesi’nin 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ereğli Kültür Merkezinde yapıldı.Emekliler Derneği Ereğli ŞubesininMevcut...

A+A-

Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesi’nin 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ereğli Kültür Merkezinde yapıldı.

Emekliler Derneği Ereğli ŞubesininMevcut Başkanı Fevzi Aldemir güven tazeleyerek tekrar yola devam dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Emekliler Derneği Genel BaşkanıKazım Ergün ile üyelerin katıldığı olağan genel kurul yoklama ve açılış, divan heyetinin seçimi ile başladı. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Ereğli Şube Başkanı Fevzi Aldemir, üyelerin her türlü sorunlarına çözüm ürettiklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise genel kurulun hayırlı olmasını temenni ederek, adaylara başarılar diledi. Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ise seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade ederek, hizmet için aday olanlara başarılar diledi. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından oy verme işlemine geçildi. Açılan sandıklardan 161 oy alan Fevzi Aldemir Emekliler Derneği Ereğli Şubesi Başkanlığına yeniden seçildi.

Aldemir seçimin ardından yaptığı açıklamada, hizmet üretmeye devam edeceklerini ve emeklilerin hakkını savunacaklarını söyledi.

Fevzi Aldemir ve ekibini tebrik ediyor ve hizmet yarışında kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.