1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EMEKLİLER DERNEĞİ UMUT OLDU
EMEKLİLER DERNEĞİ UMUT OLDU

EMEKLİLER DERNEĞİ UMUT OLDU

Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesi Engelli vatandaşlarımızı unutmadı ve onlara umut oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Aldemir Engelsiz Yarınlar Derneğine 3 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışladı

A+A-

Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesi Engelli vatandaşlarımızı unutmadı ve onlara umut oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Aldemir Engelsiz Yarınlar Derneğine 3 Adet Tekerlekli Sandalye Bağışladı.

Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şube Başkanı Fevzi Aldemir şunları ifade etti;

Engelsiz Yarınlar Derneğine 3 tane Manuel Sandalye Veriyoruz. Biz Engellileri Engelli olarak görmüyoruz. Engelli kardeşlerimiz İstihdam yapsın diye bekliyoruz. Bu vesileyle daha büyük şeyler yapmakta isteriz ama imkânlarımız el vermediği için elimizden gelen bu daha fazlasını da yapmak istiyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural ise Çok teşekkür ettiğini dile getirirken şunlara da yer verdi;

“Emekliler Derneğimiz Bize Güzel bir jest yaptı. 3 tane manuel sandalye bağışladı bu anlamda gerçekten emekliler derneğine teşekkür ediyoruz. Biz Engelliler adına hangi hizmetle veya ihtiyacımız olan bir sebeple geldiğimiz zaman Fevzi Aldemir Başkanımız bize destek verdi bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Engelliler ve Üyelerim adına çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Emekliler Derneği Yaptığı bu çalışma ile örnek bir davranış sergilerken güzel görüntülerin yaşanmasına vesile oldu Bizler de Emekliler Derneği Başkanı Fevzi Aldemir ve ekibinini kutluyoruz böyle hayır dolu bir çalışmaya imza attıkları için Umarız ki bu güzel davranış birilerine örnek olur.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.