1. HABERLER

  2. Emirgazi ve Ereğli El Ele

Emirgazi ve Ereğli El Ele

Emirgazi Belediye Başkanı Ali Rıza Koçak, MHP İl Genel Meclisi üyesi Osman Nuri Atçeken, MHP Emirgazi İlçe Başkanı Rasim Bayrakçı ve MHP Emirgazi Belediye...

A+A-

Emirgazi Belediye Başkanı Ali Rıza Koçak, MHP İl Genel Meclisi üyesi Osman Nuri Atçeken, MHP Emirgazi İlçe Başkanı Rasim Bayrakçı ve MHP Emirgazi Belediye Başkan Adayı Nurişen Koçak, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret etti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun dünkü misafirleri, iki dönem AKP’den Belediye Başkanı seçilen ve daha sonra MHP saflarında yer alacağını açıklayan Ali Rıza Koçak, MHP’nin Emirgazi Belediye Başkan Adayı Nurişen Koçak,  MHP İl Genel Meclisi üyesi Osman Nuri Atçeken, MHP Emirgazi İlçe Başkanı Rasim Bayrakçı oldu.

Yapılan ziyaret sırasında 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Emirgazi ve Ereğli’nin her konuda birlikte hareket edeceklerini dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Bu yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket’in dürüst, çalışkan ve gözü kara hizmetlerinin artarak devam edeceğini bilen Ereğlili, Emirgazili, Karapınarlı ve Halkapınarlı hemşehrilerimiz, bu bayrak altında birleşeceklerdir. Yapılan bu nezaket ziyaretinden büyük mutluluk duydum. İnşallah bu dönem Emirgazi’mizin de MHP’li kadroların hizmetleri ile tanışacaklarına olan inancımız tamdır. Zaten bu kadroyu deneyimleriyle destekleyeceklerini açıklayan mevcut belediye başkanımız Ali Rıza Koçak bey ve ekibi yol göstericiliği ile çalışmalarda örnek olacaklardır. Bizde Ereğli olarak her konuda kendileri ile güç birliği içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

İki dönem Emirgazi Belediye Başkanlığı yapan Ali Rıza Koçak, AK Parti’den istifa ederek 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Nurişen Koçak’ı destekleme kararı aldıklarını Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaretleri sırasında tekrarladı.

Emirgazi Belediye Başkanı Başkan Ali Rıza Koçak, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada yerel siyasetin, genel siyasetten farklı olduğunu ifade ederek; “Çevrem, ailem ve beni destekleyenler bu dönem MHP’ye destek vermemi istediler. Ben ve Belediye Meclis üyesi arkadaşlarım bu seçimlerde MHP’yi destekleyeceğiz” dedi.

Emirgazi MHP Belediye Başkan adayı Nurişen Koçak ise, bu yerel seçimlerde tıpkı Ereğli gibi Emirgazi’nin de MHP’li kadrolarla daha da büyüyeceğini ve kazananın Emirgazi olacağını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.