1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. "Engelsiz Bir Dünya İçin Hep Birlikte El Ele"
"Engelsiz Bir Dünya İçin Hep Birlikte El Ele"

"Engelsiz Bir Dünya İçin Hep Birlikte El Ele"

Ereğli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü, Düzenlenen Program İle Kutlandı.

A+A-

Ereğli'de 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü, Düzenlenen Program İle Kutlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle Demireller Dinlenme Tesisleri'nde Ereğli Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ile Şehit Mustafa Yurter Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

1-078.jpg

Etkinliğe Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, ilçe protokolü, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.Program’da 500 katılımcı öğrenci ve öğretmen protokolle birlikte kahvaltı yaptı.

2-106.jpg

Etkinlikte konuşan ilçe kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven devletimizin engelli bireylere verdiği destek, sosyal, mali, eğitim haklarının engellilerin topluma katılımları konusuna olan olumlu etkisini vurguladılar ve her zaman engelli bireylerin yanında olduklarını söylediler.

3-090.jpg

Sabah 09.15'te başlayan etkinlik, KOMEK işaret dili çevirisi, drama gösterisi, Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri korosu, Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırladığı ritim gösterisi ile devam etti. Program, Şehit Mustafa Yurter Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin dans gösterisi ile son buldu.

8-016.jpg

4-076.jpg5-045.jpg6-026.jpg7-019.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.