1. HABERLER

  2. Ercüment Sarıkafa ile Yola Devam

Ercüment Sarıkafa ile Yola Devam

Ereğli Süt üreticileri Birliğinin olağanüstü  genel kongre seçiminde Ercüment Sarıkafa güven tazeledi. Ereğli Süt Üreticileri Birliği’nin...

A+A-

Ereğli Süt üreticileri Birliğinin olağanüstü  genel kongre seçiminde Ercüment Sarıkafa güven tazeledi.

 Ereğli Süt Üreticileri Birliği’nin Olağanüstü genel Kurulu, Demireller dinlenme  tesisinde gerçekleşti. Kongreye Ereğli Kaymakamı Şakir Erden de katıldı.

Ereğli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ercüment Sarıkafa, Binin üzerinde  üyenin katıldığı kongrede ,katılım  yapan misafirlerine teşekkür ettikten sonra konuşmasına başlayan Sarıkafa Ereğlili süt üreticilerinin çıkarını, Ereğlili süt üreticilerinin sorunlarının çözümünü hep en üst düzeyde tuttuğunu belirterek,’’ Ereğli siz kabul etmeseniz de 600 ton süt üretiyor. Günlük 250 ton süt üreten bir kentte Süt Üreticileri Birliği binasını yeniledik ve üreticilerimizden topladığımız bu sütü de çok iyi bir şekilde pazarladık.Süt Üreticileri Birliği olarak kenetlenmek zorunda olduklarını kaydeden Sarıkafa, “Biz bir aileyiz. Sen, ben yok biz varız. Biz birbirimizi tamamlayarak birlikte yürüyeceğiz. Birçok sorunumuz var. Yıllardır mevcut yönetimlerin eğilmediği bu sorunların üzerine eğilip çözeceğiz. Laf değil hizmet üreteceğiz. En büyük hedefimiz işletmelerinize ruhsat alabilmek. Organize Sanayi Bölgesinde birliğimize ait yem fabrikası kurmak. 10 bin baş sığırı siz üreticilerimize getirebilmek. İşte bizim önceliğimiz bunlar olacak. Ve inanın bunları gerçekleştireceği Sandıktan ben çıkmasam da gönülden teşekkür ediyorum. Belediyeden aldığımız ihaleyle sanayi bölgesinde deri fabrikası açmayı düşünüyoruz. İnşallah sandıktan ben çıkarsam gerçekleştireceğiz.” Diyerek konuşmasını noktaladı.

Gündem maddelerinin okunması ve kabulünün ardından kapalı oy kullanımına geçildi. Tek liste ile gidilen olağan kongrede Ercüment Sarıkafa Oy kullanan 666 üyenin 664 geçerli oyu ile Başkanlığa seçildi.

Seçim sonrası konuşan Ercüment Sarıkafa, bu gün demokrasinin zaferini yaşadık. Oy kullanmaya gelen destek olan herkese teşekkür ediyorum,dedi.

Sarıkafa’nın Yönetim Kurulu listesinde ise şu isimler yer aldı: Ercüment Sarıkafa, Ercan Esen, Seyfi Karaaslan, Durmuş Ali Yönet, Veli Başsoğlu, Coşkun Gülsoy ve Mehmet Ali İmamoğlu.

 

10418991_10152410560894442_5854367789507659824_n

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.