1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ercüment SarıkafaKadir gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı
Ercüment SarıkafaKadir gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı

Ercüment SarıkafaKadir gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı

Ereğli Süt Üreticileri Birliği başkanı Ercüment Sarıkafa, "İnsanlık âlemi için bir kurtuluş ve mağfiret iklimi olan Kadir Gecesini idrak edeceğiz." dedi.

A+A-

Ereğli Süt Üreticileri Birliği başkanı Ercüment Sarıkafa, "İnsanlık âlemi için bir kurtuluş ve mağfiret iklimi olan Kadir Gecesini idrak edeceğiz." dedi.

Kur’an-ı Kerim’de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi’nin insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gece olduğunu kaydeden Başkan Sarıkafa, Kur’an-ı Kerim’in, herkese en doğru yolu gösteren ilahi bir ışık olduğunu, O’nun değerinin, içeriğinin ve anlamının her zaman tazeliğini koruduğunu kaydetti.

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Ercüment Sarıkafa, şunları söyledi:

''Ramazan ayının sonuna yaklaşmamızlabirlikte manevi lezzetinin doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığıKadir Gecesi’ni idrak edecek olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. Kadir Gecesi de bin aydan daha hayırlı bir gece olup, aynı zamanda müminler için de bir fırsattır. Kadir Gecesi saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel bir gecedir.Bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınmasına, manevi huzurumuzun artmasına, Rabbimiz katındaki kadrimizin yücelmesine vesile olsun.

Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere Tüm Ereğli halkına, İslam alemine,tüm dünyaya sevgi ve barış getirmesini temenni ediyorum''dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.