1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Erdal, “Kendi Projelerinin ÇİN İşi Olduğunu Unutmuşlar”
Erdal, “Kendi Projelerinin ÇİN İşi Olduğunu Unutmuşlar”

Erdal, “Kendi Projelerinin ÇİN İşi Olduğunu Unutmuşlar”

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı...

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal’a sevgi seli çığ gibi büyüyor.7aae676d-88df-400f-8e5e-d9750c3d4fab.jpg

Seçim çalışmaları kapsamında kentin ileri gelenleri, kanaat önderleri, esnaf ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatan Başkan Adayı Adem Erdal’a destek artıyor.

7’sinden 70’ine herkesle kucaklaşan ve samimiyetini ortaya koyan Adem Erdal, “Biz gönüllere talibiz ve gönülleri kazanacağız” dedi.

47217c0e-5792-4cd0-90e8-917fcf7d2fd9.jpg

Siyaseti gönül kırmak için değil, hizmet etmek için bir araç olarak gördüğünü yenileyen Erdal, “Bizim belediyecilik anlayışımızda önceliğimiz halk olacak. Halkımızı gülen yüzümüzle karşılayacak, hizmeti ayaklarına götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

d14d793f-e8c8-47b5-ad3e-063cf2d77e06.jpg

Ereğli’nin sorunlarını analiz ederek, projeler hazırladıklarını kaydeden Erdal, “Bu projeler Ereğli ile uyuşan ve çözüm odaklı projelerdir. Teknik altyapısından maddiyatına kadar her proje en ince detayına kadar düşülmüş hazırlanmış projelerdir. Biz kimseyi aldatmıyor yapamayacağımız hiçbir projeyi vaat etmiyoruz. Çok değil daha geçen seçimlerde hazırladıkları projelerin Çin işi olduğunu unutanlar bizim projelerimize çalıntı diyor. Cezaevinden başka hiçbir yatırımı gündeme getirmeyenler ve fabrika yapılsın diyenler daha önceki seçimde 5 bin kişiye iş sözü vermediler mi? 5 bin kişiye konut sözü vermediler mi? 5 bin öğrenciye burs vaadi vermediler mi? Peki bunlardan hangisini yaptılar. Biz Ereğli için projeler yarıştıralım diyoruz, Ereğli kazansın istiyoruz. Siz hangi projelerle sahadasınız” dedi.

dc424bca-94a1-4fe4-a17f-f4e1265c21b2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.