1. HABERLER

  2. Erdem, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Konur’u Ziyaret Etti

Erdem, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Konur’u Ziyaret Etti

İstanbul Aydın Üniversitesi Konya İç Anadolu Bölge Temsilcisi İsmail Erdem Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur’u makamında ziyaret eti.İstanbul...

A+A-

İstanbul Aydın Üniversitesi Konya İç Anadolu Bölge Temsilcisi İsmail Erdem Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur’u makamında ziyaret eti.

İstanbul Aydın Üniversitesi 2003 yılında doğrudan Yüksek Öğretim Kurulu’na bağlı olarak Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu adıyla kurulan Türkiye’nin ilk vakıf meslek yüksek okuludur. 2007 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi kuruluşunu tamamlayarak 10 Fakülte, 1 Yüksekokul, 3 Meslek Yüksekokul, 3 Enstitü, 18 Araştırma Merkezi ile toplamda 200 programı,1500 akademisyeni ile eğitime devam etmektedir dedi.

Bu yıl 2500 Uluslararası ve 32.000 Öğrenci İle Eğitim Öğretime Başladı.

5 Kıtada, 450 uluslararası üniversite ile işbirliği içerisinde 2500 yabancı uyruklu öğrenci İstanbul Aydın Üniversitesi’nde eğitim görmektedir. İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri aynı zaman da çift anadal programından yararlanarak 2 diploma sahibi olabilmektedir. Avrupa Komisyonu tarafından, Avrupa bölgesinde bir prestij göstergesi olan Diploma Eki ve AKTS mezun öğrencilere verilmeye başlanmış ve YÖK Başkanlığı tarafından özel takdir alınmıştır.

Erdem, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde %25 ,%50, % 75, %100 burslarının haricinde, yine yasal eğitim süresi boyunca kesilmeyen, tam ücretli programların tamamın yanında belirlenen bölümlerde ilk 5 tercihte yerleştiği takdirde %30 tercih bursu verilmektedir. Ayrıca öğrenciler onur bursu, üstün başarı bursu, sporda başarı bursu, teşvik bursu ve kurucu vakıf bursu ile de desteklenerek kesintisiz burs imkânlarından faydalanmaktadır. dedi. Basın İlan KurumuKonya Şube Müdürü Özden Konur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.