1. HABERLER

  2. Erden ve Özgüven Şehit Ailesini Unutmadılar

Erden ve Özgüven Şehit Ailesini Unutmadılar

Sevdiye Annenin Elini Öptüler, Bayramını KutladılarEreğli Kaymakamı Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2010 yılında şehit olan Serkan...

A+A-

Sevdiye Annenin Elini Öptüler, Bayramını Kutladılar

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2010 yılında şehit olan Serkan İpek’in evini ziyaret ederek, şehit annesi Sevdiye İpek’in elini öperek bayramlarını kutladılar.

Şehitliğin en yüksek mertebe olduğunu ifade eden Başkan Özgüven, “Bu vatan şehit kanları ile sulanarak vatan oldu. Sizlerin acısının çok büyük olduğunu biliyoruz. Ama bizlerinde acısı sizler kadar büyük. Şehitlerimizin hakkını hiçbir zaman unutamayız. Bizlerde onların bir emaneti olarak sizleri asla unutmayacak ve sizlerin birer evladı olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Kaymakam Şakir Erden ise, “Bu ülkenin en büyük değerleri kuşkusuz ki şehitlerimizdir. Bizlerde şehitlerimizin emaneti olan sizlere her zaman destek olacağız. Sizleri ve şehitlerimizi asla unutmayacağız” dedi.

Kaymakam Erden ve Başkan Özgüven’in ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden anne Sevdiye İpek, devletin her zaman yanlarında olduğunu, Başkan Özgüven’in hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmadığını ifade etti.

Şehit Serkan İpek’in şehit madalyasını Erden ve Özgüven’e gösteren Sevdiye İpek, evinin bir odasını oğlunun eşyaları ile yerleştirdiğini ve hatırasını her zaman yaşattıklarını sözlerine ekledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.