1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ ADLİYESİ'NDE KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI
EREĞLİ ADLİYESİ'NDE KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

EREĞLİ ADLİYESİ'NDE KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

Ereğli’de Adalet sarayında düzenlenecek olan ‘Bir kitap bir umut’ kitap bağış kampanyasına tüm vatandaşlar davet edildi.

A+A-

31 mayıs – 16 haziran tarihleri arasında  sürecek olan kampanya kapsamında Ereğli park site avm önü ve Yunus Emre meydanı uğurlu camii önünde kitap bağış stantları kurulacak. 
Adalet Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenecek olan kampanyada ilk bağış Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılacak. Ereğli’de adalet sarayı zemin katında da 31 mayıs saat 11:00’de gerçekleşecek olan programa protokol üyeleri de katılacak. Kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşların da programa katılarak bağışta bulunabilecekleri kaydedildi. 
Konu hakkında paylaşılan bilgi notunda ise; ‘Bir Kitap Bir Umut” Kitap Bağış Kampanyası kapsamında 31 Mayıs 2021 tarihinde saat 11:00 de Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit GÜL tarafından eş zamanlı olarak Ülkemiz genelinde başlatılacak kitap bağışı için Adliyemiz Zemin katında Kitap Bağış Standı kurulmuştur, bu doğrultuda aynı gün ve saatte eş zamanlı olarak adliyemiz bünyesinde de tertip edilecek programa katılmanızı ve sizin de bir kitap ile kampanyaya destek vermenizi ve birileri için umut olmanızı dileriz” denildi. 
Öte yandan kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşların 16 haziran tarihine kadar Park site avm ile Uğurlu camii önünde kurulan stantlara bağış yapabilecekleri belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.