1. HABERLER

  2. EREĞLİ BAŞBAKAN’IMIZI BEKLİYOR!!!

EREĞLİ BAŞBAKAN’IMIZI BEKLİYOR!!!

26 Nisan  Cumartesi günü saat  16:30 da  Başbakan’ımız, Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın   Ereğli’ye...

A+A-

26 Nisan  Cumartesi günü saat  16:30 da  Başbakan’ımız, Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın   Ereğli’ye gelecek  olması  nedeniyle;

Ak Parti ilçe Başkanı   Evren Nas ve İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Engin Öksüz,  Ereğli de  faaliyet gösteren  sivil toplum  kuruluşu temsilcileri  Ereğli nin sorunları hakkında  iştişare toplantısı yapıldı.

Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Evren Nas, “ Sayın  Başbakanımız 26 nisan  cumartesi günü Ereğli mizde  olacaktır.  Bizde teşkilat  olarak  , sivil toplum kuruluşlarımız  ile birlikte Ereğli mizin  sorunlarını tartışıp, iştişare edip, sivil toplum kuruluşlarımız, diğer kurumlarımız hep birlikte Ereğli’yi değerlendirmeye karar verdik. Böyle önemli bir süreçte Ereğli’mizin sorunlarını yoğun katılım ile tartışmak, farklı beklentileri ortak akıl ile ortaya koymak ve Sayın Başbakanımıza ulaştırmak arzusundayız.  Bu toplantı Ereğlimiz için birlik ve beraberlik içinde herkesin ortak beklentilere sahip olduğunu göstermiş ve çalışma azmimizi arttırmıştır. Hepimiz Ereğli için elimizden geleni yapmalıyız.” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.