1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Ereğli Belediyesi 65 yaş ve üstü vatandaşların yardımına koşuyor
Ereğli Belediyesi 65 yaş ve üstü vatandaşların yardımına koşuyor

Ereğli Belediyesi 65 yaş ve üstü vatandaşların yardımına koşuyor

Ereğli Kaymakamlığı ve Ereğli Belediyesi’nin birlikte organize ettiği Vefa Sosyal Destek Grubu 65 yaş ve üzeri vatandaşların alış veriş ihtiyaçları, banka işlemleri vs. gibi acil ihtiyaçlarını gideriyor

A+A-

BİZ SİZİN İÇİN VARIZ SİZ EVDE KALIN

Ekiplere gelen telefonlar doğrultusunda vatandaşların adreslerine gidiliyor. Daha sonrasında ihtiyaç listesini, ihtiyaçların tutacağı yaklaşık ücreti vatandaşlardan alan ekipler ihtiyaçları tamamladıktan sonra makbuzu ve para üzeri ile birlikte vatandaşların adreslerine iletiyorlar. Korana virüsü(COVİD-19) tedbirleri kapsamında yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken vatandaşlardan evde kalmaları ve ihtiyaçları doğrultusunda ilgili makamlara başvurmaları isteniyor. Böylece sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlara biz sizin için varız siz evde kalın mesajı veriliyor.

EREĞLİ BELEDİYESİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri Korana virüsü(COVİD-19) ülkemizde görülmeye başlandığı günden bu yana hummalı bir çalışma yürütüyorlar. Bu kapsamda dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına ara verilmeden devam ediliyor. Bunun yanında parklarda ve şehrin muhtelif yerlerinde bulunan bank ve kamelya virüs tehlikesi ortadan kalktıktan sonra yeniden yerlerine koyulmak üzere kaldırılıyor. Ayrıca Zabıta Müdürlüğü ekipleri 65 yaş ve üzeri vatandaşları sokağa çıkmamaları, işletmelerin devletin ilgili kurumlarının koymuş oldukları kurallara uymaları noktasında kontrollerini yapıyor ve uyarılarda bulunuyor. 65 yaş ve üzeri vatandaşların acil ihtiyaçlarını da karşılayan ekipler onların yardımına koşarak hayır dualarını alıyorlar. Kurallara uyulması konusunda titizlikle yürütülen çalışmaları yakından takip eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hemşerilerine ve tüm vatandaşlara zorunlu olmadıkça evde kalmaları gerektiğini ve gelecekte huzur şehri Ereğli’nin inşasını gerçekleştirebilmek adına bu problemi de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacaklarını sürekli dile getiriyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.