1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi Asfaltsız Yol Bırakmamaya Kararlı
Ereğli Belediyesi Asfaltsız Yol Bırakmamaya Kararlı

Ereğli Belediyesi Asfaltsız Yol Bırakmamaya Kararlı

Ereğli Belediyesi yaşanan sel felaketleri nedeniyle ara verdiği sıcak asfalt çalışmalarına havaların düzelmesiyle hızlı bir giriş yaparak çalışmalarını gerçekleştiriyor.

A+A-

Devam eden çalışmalar çerçevesinde ekipler Fatih Mahallesi’nde de sıcak asfalt çalışmalarını tamamladılar.

“ASFALT ÇALIŞMALARIMIZA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR VE İHTİYAÇ OLAN MAHALLELERİMİZDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Mahallelerde asfalt çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Yol medeniyettir, Ereğli’mizin yol sorunlarını çözüme kavuşturarak hizmet noktasında çaba ve gayretlerimize devam ediyoruz. İl olma hususunda heyecanlı bir bekleyişe geçtiğimiz bu zamanlarda şehrimizi her manada vilayetliğe yakışır hale getirmeye çalışıyoruz. Yollarımızı, sokaklarımızı, parklarımızı, sosyal alanlarımızı vs. gibi hemşerilerimizin yoğun olarak kullandığı alanların daha kullanışlı olmasına özen gösteriyoruz. Asfalt çalışmalarımıza büyük önem veriyor ve ihtiyaç olan mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Fatih mahallemizde de sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Azim ve kararlılıkla asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

e79389b0-6ae3-435f-8d9f-8d7c18d1d57d.jpg

91ecd281-6eae-44dc-ba59-039ac3997c8c.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.