1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
EREĞLİ BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

EREĞLİ BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Ereğli Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile çiftçilere 8 bin adet çilek fidesi dağıtımını gerçekleştirdi.

A+A-

BAŞKAN OPRUKÇU:”HEMŞEHRİLERİMİZİN BAŞI DİK SIRTI PEK OLMALI”

Ereğli Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile çiftçilere 8 bin adet çilek fidesi dağıtımını gerçekleştirdi.

Hemşehrilerinin yaşadıkları yerde kalkınarak refah toplumunun bir parçası haline gelmesini arzulayan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Refah üretimle olur. Üretim arttıkça istihdam artar. Ereğlili hemşehrilerimizin, üreten çiftçilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

04.05.2019-eregli-belediyesi-ciftcinin-yuzunu-gulduruyor-3.jpeg

“8 BİN ÇİLEK FİDESİ ÜRETİCİYLE BULUŞTURULDU”

Ereğli Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaparak 8 bin adet çilek fidesi dağıtarak çiftçilikle uğraşan vatandaşların yüzünü güldürdü. Üreten toplumların refahı yakalayan toplumlar olduğunu aktaran Başkan Oprukçu, “Üretimi ibadet sayan bir Belediye Başkanıyım. Ereğlili hemşehrilerimiz, çiftçisiyle, sanayicisiyle üretmeli, istihdama katkı sunmalı” dedi.

04.05.2019-eregli-belediyesi-ciftcinin-yuzunu-gulduruyor-1.jpeg

“ÇİFTÇİLERİMİZ REFAH TOPLUMUNUN BİR PARÇASI OLACAK”

Ereğli’de üretime ve üreticilere her zaman destek olacaklarını aktaran Başkan Oprukçu, “Dağıttığımız fidelerle çiftçilerimizin üretimini artırmayı amaçlıyoruz. Ereğlili hemşehrilerimizin başı dik, sırtı pek olmalı. Bu da ancak çalışarak, üreterek olacaktır. Bu fidelerle çiftçilerimiz yaşadıkları yerde, sosyal çevrelerini değiştirmeden refah toplumunun bir parçası olacak” ifadelerini kullandı.

04.05.2019-eregli-belediyesi-ciftcinin-yuzunu-gulduruyor-2.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.