1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi Hortu’ya da Sahip Çıktı

Ereğli Belediyesi Hortu’ya da Sahip Çıktı

Hortu Belediyesi tarafından bir firmaya yaptırılan kanalizasyon alt yapı çalışmalarında yaşanan tıkanıklığı Ereğli Belediyesi birimleri çözsüme...

A+A-

Hortu Belediyesi tarafından bir firmaya yaptırılan kanalizasyon alt yapı çalışmalarında yaşanan tıkanıklığı Ereğli Belediyesi birimleri çözsüme kavuşturdu.

 

Eski adıyla Sazgeçit, yeni adıyla Hortu Belediyesi tarafından bir inşaat firmasına yaptırılan kanalizasyon alt yapı çalışmaları sırasında yaşanan kanalizasyon borularında 50 metrelik tıkanıklık çözülemeyince, Ereğli Belediyesi Kanalizasyon Müdürlüğü’nden istenilen yardım havada kalmadı ve ekipler kısa süre içerisinde ortaya çıkan sorunu giderdi.

Hortu’da yaşanan kanalizasyon sorunu için harekete geçen Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kısa süre içerisinde sorunlu bölgeyi tespit ederek tıkanıklığı giderdi ve kasaba halkı bu sorundan kurtulmuş oldu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, daha öncede bir çok konuda Hortu başta olmak üzere kasaba ve köylere Ereğli Belediyesi olarak hizmet götürdüklerini hatırlatarak, “Hortu’da, tıpkı diğer kasaba ve köylerimiz gibi Ereğli’mizin önemli bir parçasıdır. Daha öncede belediye olarak bu kasabamıza içme suyu dahil olmak üzere bir çok hizmette bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz. Biz Ereğli’yi hep bir bütün olarak ele aldık ve görev tanımlamamız içerisinde yer almamasına rağmen bu güne kadar hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin her birine belediye olarak hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık. Ereğli Belediyesi olarak inşallah önümüzdeki dönemlerde çok daha fazlasını yerine getirmek için gayret göstermeye ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.