1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi İftar Sofrasını Mahkumlara Açıyor

Ereğli Belediyesi İftar Sofrasını Mahkumlara Açıyor

Ereğli Belediyesi Ramazan Ayı boyunca düzenleyeceği Mahalle İftarlarının bir diğerini Ereğli Kapalı Cezaevinde yatmakta bulunan hükümlü ve tutuklulara...

A+A-

Ereğli Belediyesi Ramazan Ayı boyunca düzenleyeceği Mahalle İftarlarının bir diğerini Ereğli Kapalı Cezaevinde yatmakta bulunan hükümlü ve tutuklulara kuruyor.

Ereğli Belediyesi ile Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Aşevi Organizasyonunda kurulan mahalle iftarları kapsamında Ereğli halkı toplu iftar yapmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaya devam ediyor. Sosyal Belediyecilik adına çalışmalarına aralıksız devam eden Ereğli Belediyesi, bu ramazanda çeşitli suçlar nedeni ile kader mahkumu olan tutuklu ve hükümlüleri unutmadı.

Bugün Ereğli B Tipi Kapalı Cezaevinde Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları ve diğer protokol üyelerinin de katılımı ile mahkumlarla birlikte iftar yapılacak. Konu hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “ Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceğimiz mahalle iftarları çerçevesinde bugün de tutuklu ve hükümlü vatandaşlarımızla birlikte olacağız.

Sosyal Belediyecilik anlayışımız gereği tutuklu ve hükümlü vatandaşlarımız ve onların ailelerinin yanındayız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.