1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi Organik Tarıma Önem Veriyor
Ereğli Belediyesi Organik Tarıma Önem Veriyor

Ereğli Belediyesi Organik Tarıma Önem Veriyor

Ereğli Belediyesi organik tarıma verdiği önemi her icraatıyla gözler önüne seriyor. Üretim çalışmalarının yanı sıra dıştan gelecek olumsuz şartları en aza indirmeye de özen gösteriyorlar.

A+A-

Ereğli Belediyesi organik tarıma verdiği önemi her icraatıyla gözler önüne seriyor. Üretim çalışmalarının yanı sıra dıştan gelecek olumsuz şartları en aza indirmeye de özen gösteriyorlar. Bu kapsamda rüzgar erozyonunu engellemek adına iğde ağacı dikim çalışmaları gerçekleştirdiler.
Devam eden organik tarım çalışmaları hakkında kısa değerlendirme yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Adabağ Organik Tarım Alanı’nda bir yandan üretim yapmaya devam ediyor bir yandan da rüzgar erozyonunu önlemek amacıyla tarım ürünlerimizin olduğu alanın çevresine iğde ağacı ekim çalışmaları gerçekleştiriyoruz.  Bu anlamda hem şehrimizin yeşiline yeşil katıyor hem de daha verimli organik tarım yapmanın çözümlerini üretiyoruz. Organik tarım bizim önem verdiğimiz hizmetlerin başında geliyor. Üretken Belediyecilik anlayışımız çerçevesinde başlattığımız organik tarım projemiz belediyemize, şehrimize katma değer oluşturmanın yanı sıra bir fazla hemşerilerimizin istifade etmesine olanak sağlıyor, Allah’ın izniyle sağlamaya da devam edecek” ifadelerini kullandı.

eregli-belediyesi-organik-tarima-onem-veriyor.jpg

eregli-belediyesi-organik-tarima-onem-veriyor-001.jpg

eregli-belediyesi-organik-tarima-onem-veriyor-002.jpg

eregli-belediyesi-organik-tarima-onem-veriyor-003.jpgeregli-belediyesi-organik-tarima-onem-veriyor-004.jpg

eregli-belediyesi-organik-tarima-onem-veriyor-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.