1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
Ereğli Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Ereğli Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin birçok noktasındaki yollarda asfalt çalışmalarını yoğunlaştırdı.

A+A-

Yol sorununu çözmek için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında rekorlara imza atan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ihtiyaç olan bölgelere göre çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda Talat Paşa Mahallesi’ nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.

“ YOL MEDENİYETTİR ŞİARIYLA DURMADAN ÇALIŞIYORUZ”

Asfalt yol yatırımıyla, ilçedeki tüm yolları ilmek ilmek işlemeye devam eden Ereğli Belediyesi, sıcak asfalt serim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ereğli ‘de asfalt yol yapım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Oprukçu: “ Yol medeniyettir şiarıyla durmadan çalışıyor, Ereğli’mizi güvenli ve konforlu yollara kavuşturuyoruz. İlçemizde asfalt çalışma atağımız yoğun bir şekilde sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor, ilçemizin dört bir yanında sıcak asfalt çalışmalarımızı özenle gerçekleştiriyoruz. Asfalt yatırımlarımızla, güvenli yolları hemşerilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz ve ilçemizdeki tüm mahallelerimizde gerekli olan çalışmalarımızıözveriyle ilerleteceğiz” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞ BAŞKAN OPRUKÇU’ YA TEŞEKKÜR EDİYOR”

Yolları yapılan mahalleli, “ Buraları yaptıkları için Başkan Hüseyin Oprukçu’ ya çok teşekkür ederiz mahalleli olarak Başkandan ve hizmetlerinden memnunuz. Ayrıca Talat Paşa Mahalle Muhtarı Ali Ünver yıllardır yapılmayan sokaklarımızda sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdiler tekrardan teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum