1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi Yol ve Kaldırım Çalışmalarına Devam Ediyor
Ereğli Belediyesi Yol ve Kaldırım Çalışmalarına Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi Yol ve Kaldırım Çalışmalarına Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi eskimiş kaldırımlarda değişim çalışmalarının yanı sıra kaldırıma ihtiyaç duyulan bölgelerde gerekli tespitleri yaparak yeni kaldırım çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

A+A-

Bu kapsamda Karaman Yolu üzerinde yayaların güvenliği ve trafik akışının daha sağlıklı gerçekleştirilmesi için kaldırım ve bordür yapımı devam ediyor.

ŞEHRİMİZİN İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ VE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sıcak asfalt, soğuk asfalt, kilitli parke taşı gibi üst yapı çalışmalarıyla Ereğli’nin cadde ve sokaklarını modern hale getirmeye özen gösteren Ereğli Belediyesi kaldırım çalışmalarıyla da vatandaşlarının güvenliği noktasında değerli bir adım atmış oluyor. Özellikle asfalt ve kilitli parke taşı yol yapımında Belediye tarihinin rekorları alt üst edilirken diğer hizmetler de aksamadan devam ediyor. Hemşerilerinin huzur ve güvenliği konularında tüm imkanlarını seferber eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Caddelerimizi, sokaklarımızı, kaldırımlarımızı Ereğli’mize layık seviyeye taşıyoruz. Şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Huzur şehri Ereğli’nin inşası noktasında çalışmalarımızı gerçekleştiriyor, hemşerilerimizin her anlamda güvenli bir şekilde ulaşımlarına katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu noktada kaldırım tadilatlarımızın yanında ihtiyaç olan noktalara da kaldırım yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-07-18-at-11-48-42-1.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.