1. HABERLER

  2. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personeline Seminer

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personeline Seminer

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline zabıtayı ilgilendiren yasa ve yönetmeliklerde yapılan yasal düzenlemelerle ilgili eğitim semineri verildi.Belediye...

A+A-

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline zabıtayı ilgilendiren yasa ve yönetmeliklerde yapılan yasal düzenlemelerle ilgili eğitim semineri verildi.

Belediye Meclis Salonunda İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü’nde görevli Şube Müdürü Hafize Zülüflü tarafından verilen eğitimde, Zabıta Yönetmeliği, Kabahatler Kanunu, İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik ve diğer mevzuatlar konularında bilgiler verildi.

Seminere katılan Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli Belediyesi'nde çalışan personelin gerek mesleki bilgilerinin geliştirilmesi, gerekse yasal düzenlemelerden haberdar edilmesi için eğitim seminerlerinin önemine dikkat çekerek, “Eğitim seminerinde Zabıta müdürlüğümüzü ilgilendiren Kabahatler Kanunu ile İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı verilmesi kanunlarında yapılan yasal düzenlemeler ile ilgili personelimize çok önemli bilgiler verildi” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.