1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi’nde Çalışmalar Hız Kesmiyor
Ereğli Belediyesi’nde Çalışmalar Hız Kesmiyor

Ereğli Belediyesi’nde Çalışmalar Hız Kesmiyor

Ereğli genelinde kilitli parke taşı yol yapımı, asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım yapım çalışmalarını da tüm hızıyla devam et

A+A-

Ereğli genelinde kilitli parke taşı yol yapımı, asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım yapım çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiriyor. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan Karaman yolu üzerinde kaldırım çalışması gerçekleştirildi.
DÖRT BİR KOLDAN HİZMETE DEVAM
Ereğli Belediyesi olarak yoğun mesai harcayarak başlatılan asfalt çalışmalarının yanına kaldırım çalışmalarını da ekleyerek devam eden Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Ereğli’mizdeki ulaşımın rahatlaması, kaldırımların daha kullanışlı hale gelmesi ve ihtiyaç duyulan noktalara kaldırım yapımı doğrultusunda birçok mahallemizde sıcak asfalt, soğuk asfalt, kilitli parke yol ve kaldırım çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Bu bağlamda Huzur Şehri Ereğli’min ihtiyaçları doğrultusunda ne gerekiyorsa elimizden geldiğince yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu yıl merkezde ve merkeze uzak mahallelerde gerçekleştirdiğimiz asfalt ve kilitli parke yol yapım çalışmalarımızın yanında kaldırım çalışmalarımızı da gerçekleştiriyoruz. Her mahallemizin beklentisine cevap verebilmek için yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Üst yapı çalışmalarımızla yollarımızı istenilen seviyeye ulaştırdık. Hemşerilerim güven içinde trafiğe çıksın, yolda yayalarımız güvenle yürüyebilsin diye tüm yollarımızı ihtiyacına duyulan hizmetlere göre düzenlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

eregli-belediyesinde-calismalar-hiz-kesmiyor.jpg

eregli-belediyesinde-calismalar-hiz-kesmiyor.jpeg

eregli-belediyesinde-calismalar-hiz-kesmiyor-001.jpg

eregli-belediyesinde-calismalar-hiz-kesmiyor-001.jpeg

eregli-belediyesinde-calismalar-hiz-kesmiyor-002.jpg

eregli-belediyesinde-calismalar-hiz-kesmiyor-003.jpg

eregli-belediyesinde-calismalar-hiz-kesmiyor-002.jpeg

eregli-belediyesinde-calismalar-hiz-kesmiyor-003.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.