1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ BELEDİYESİNDE ŞOK İSTİFA!
EREĞLİ BELEDİYESİNDE ŞOK İSTİFA!

EREĞLİ BELEDİYESİNDE ŞOK İSTİFA!

Ereğli Belediyesinde sular durulmuyor.

A+A-

Ereğli Belediyesinde sular durulmuyor. Ereğli Belediyesin de, Düzgün kişiliğiyle bilinen ve sevilen başkan yardımcılarından olan ve Belediyecilikte büyük tecrübeye sahip başkan yardımcılarından, aynı zamanda Ereğli spor kulübü başkanlığı görevini de yürüten Mehmet Güngör'ün Ereğli’de şok istifa haberi konuşuluyor.

GÜNGÖR’ÜN İSTİFASI BELEDİYE’DE DEPREM ETKİSİ YARATTI

Ereğli Belediyesinde adeta deprem etkisi yapan istifanın ardından kamuoyun da ise Fedakâr ve çalışkanlığıyla tanınan Mehmet Güngör’ün neden istifa ettiği ise İlçe halkı tarafından merak edilmektedir.

Öncesinde ise yine sevilen ve her kesim tarafından seve canlığıyla tanınan Başkan Yardımcılarından olan, Zuhal Savaş’ın istifa haberi Ereğli’de üzüntüye neden olmuştu, Yine Ereğli Belediyesi Basınında görevli dürüst gazeteciliği kimliği adını duyuran ve Bu meslekte kalemini satmayan kişilerden olduğunu bildiğimiz meslektaşımız Gazeteci Murat Arıcan istifa etmişti. Hep bu güzel inanların istifaları bir tesadüfümdür sorularını da akıllara getirirken, İstifa zinciri Mehmet Güngör ile devam etti.

Ereğli Belediyesinde İki başkan yardımcısı bir gazetecinin istifa etmiş olduğu görüldü.

Ereğli Belediyesinde ve İlçede acaba Mehmet Güngör resmi olarak istifa etti mi, yoksa dedikodu mu diye bir birlerine sorarken yetkililer tarafından yapılacak olan,  istifanın doğruluğuna dair resmi olarak bir açıklama bekleniyor.

Bu belirsizliğin netleşmesi adına kamuoyu soruyor? İstifa ettiği doğrumu yoksa bir söylentimi, Ereğli kamuoyu bu konuda dik bir duruşla yetkili kişiden net bir açıklama yapılmasını ve bu belirsizliğin giderilmesini istiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.